INSTALATII SANITARE

DESCRIERE ACTIVITATE

Nevoile fiecarui client sunt importante pentru noi. Prioritatea noastra principala este aceea de a oferi clientilor nostri lucrari de instalatii sanitare de calitate, prin produsele procurate de la furnizori cu renume in acest domeniu si prin executarea acestora cu instalatori calificati, profesionisti si cu simt al raspunderii.

INSTALATII SANITARE PENTRU ASOCIATII

Stim ca in cadrul Asociatiilor existe probleme la conductele de termoficare, conductele de apa calda, apa rece sau scurgere. Cunoastem foarte bine constructia instalatiilor din aceste blocuri si de aceea suntem prompti in ceea ce priveste intocmirea ofertelor si executarea lucrarilor.

INSTALATII SANITARE PENTRU PERSOANE FIZICE

In cazul in care ati cumparat un apartament nou sau vreti sa il modernizati pe cel existent aveti nevoie cu siguranta nevoie de o firma care sa va execute lucrarile de instalatii sanitare. Noi va putem pune la dispozitie servicii complete pentru inlocuirea obiectelor sanitare, inlocuirea tevilor, inlocuirea sau monatrea de apometre, de sifoane de pardoseala precum si montarea masinii de spalat vase sau rufe.

INSTALATII SANITARE PENTRU FIRME

Daca profilul firmei dumneavoastra nu este cel de instalatii sanitare atunci ar fi bine sa apelati la un specialist in acest domeniu pentu problemele aparute.